Cambuur ziet concurrent De Graafschap morsen: "Dat is mooi"

28 november 2019, 12:51

SC Cambuur kreeg maandag zonder te spelen een meevaller in de Eerste Divisie. Nummer twee De Graafschap verloor namelijk op bezoek bij Jong AZ (2-1), waardoor de Leeuwarders nu drie punten meer hebben dan de achtervolger uit Doetinchem. Henk de Jong hoopt vrijdag weer goede zaken te doen.

Cambuur neemt het vrijdag in eigen huis op tegen Jong AZ, uitgerekend de ploeg die maandag afrekende met De Graafschap. "Dat is zeker mooi, maar uiteindelijk gaat het er nu om dat wij zelf vrijdagavond om een uur of tien drie punten hebben gepakt. Alleen dan profiteer je ervan; wij moeten zelf doorgaan, blijven winnen", aldus De Jong tegenover de Leeuwarder Courant.

De Jong kan vrijdag geen beroep doen op de geblesseerden Jarchinio Antonia, Sven Nieuwpoort en Jordy van Deelen. Ragnar Oratmangoen is wel fit, maar verliest zijn plek waarschijnlijk aan Mitchell Paulissen. Laatstgenoemde kwam vorige week tegen FC Eindhoven in de rust in het veld voor Oratmangoen. "Hij viel goed in en maakte ook nog een prachtig doelpunt", zegt De Jong, die de Limburger waarschijnlijk in zijn opstelling zet. "Of hij in de basis start? Die kans is wel groot, ja."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen