Van den Brom kent opdracht tegen RKC: "Willen weer aanhaken"

29 november 2019, 19:45

FC Utrecht kan zich komend weekend tegen RKC Waalwijk geen misstap permitteren in de Eredivisie. Na twee nederlagen op rij tegen Ajax en AZ is de opdracht voor de Domstedelingen kraakhelder. "Als we weer willen aanhaken moeten we zondag een resultaat halen. En we spelen thuis, dus moeten we vol op de winst spelen."

Dat zei trainer John van den Brom tegenover RTV Utrecht. "Natuurlijk hebben we tegen de nummer één en twee verloren. We weten nu dat we nog niet zo goed zijn als Ajax en AZ. We moeten in de toekomst meer tegenstand bieden tegen Ajax. Zij zijn buitencategorie, maar de clubs daaronder, daar willen wij wel tegenaan kruipen", zei de oefenmeester over de afgelopen duels.

Met RKC Waalwijk is de tegenstand voor FC Utrecht – dat niet kan beschikken over Adrian Dalmau en Mark van der Maarel – minder, toch is Van den Brom op zijn hoede: "RKC kwam uit bij Feyenoord met 0-2 voor, en wel op een manier die ergens op gebaseerd is. De ploeg speelt verzorgd voetbal, ze durven te voetballen. Maar ze geven ook veel kansen en doelpunten weg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen