Zus van Ronaldo kan grapje Van Dijk niet waarderen

3 december 2019, 09:39

Katia Aveiro, de zus van Cristiano Ronaldo, heeft via Instagram hard uitgehaald naar Virgil van Dijk. De Oranje-captain maakte maandagavond een grapje over de sterspeler van Juventus, die geen acte de présence gaf op het Gouden Bal-gala. Ronaldo liet zijn gezicht wel zien bij het Gran Galà del Calcio, waar hij werd verkozen tot beste speler van de Serie A.

Voor de winnaar van de Ballon d'Or werd bekendgemaakt, werd Van Dijk geïnterviewd door VTBL. Verslaggever Simon Zijlemans vertelde dat Ronaldo niet aanwezig was en stelde dat de centrale verdediger van Liverpool een concurrent minder had. "Was hij een concurrent dan?", antwoordde Van Dijk met een knipoog.

Gedurende het interview sprak Van Dijk met veel respect over Ronaldo en de latere winnaar Lionel Messi, maar zijn grapje is desalniettemin in het verkeerde keelgat geschoten bij Aveiro. 'Beste Virgil', begint zij haar tirade. 'Waar jij nu bent, daar is Ronaldo al duizend keer geweest. Hij is al drie keer kampioen geweest in het land waar jij al jaren speelt en topscorer geweest. Hij was toen jonger en jou is het nog steeds niet gelukt.'

'Daarna ging Ronaldo ergens anders heen. Hij groeide daar uit tot de beste speler in de clubgeschiedenis. Real Madrid, zegt dat je wat Virgil? Misschien wel, want dat was de club die van jou won in de Champions League-finale. Die prijs heeft hij al vijf keer gewonnen, Virgil', gaat ze verder. 'Diezelfde Ronaldo sloopte jouw Oranje in de finale van de Nations League. Was dat moeilijk voor je, Virgil? We hebben medelijden met je. In de beste periode van jouw loopbaan heeft Ronaldo nog meer prijzen gewonnen dan jij. Dat is indrukwekkend, of niet?'

Reactie Van Dijk

Piers Morgan, een bekende Britse tv-presentator, reageerde via Twitter op de uitspraak van Van Dijk. 'Nee, Ronaldo is een veel grotere speler. Je zit niet op zijn niveau', aldus Morgan, die een reactie kreeg van de Liverpool-verdediger. 'Als je niet meegaat in de heisa van social media en het hele interview zou luisteren, dan zou je weten dat ik een grap maakte en alleen respect heb voor die twee', doelde hij op Ronaldo en Messi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen