Nunnely vrijdag tegenover Tagliafico: "Dat wordt gezellig"

5 december 2019, 17:19

Voor Ché Nunnely en Willem II wacht er vrijdag een zware en mooie uitdaging. De Tilburgers, die bezig zijn aan een prima seizoen, spelen dan in Amsterdam tegen koploper Ajax. De buitenspeler wil zich graag meten met de topploeg.

De twintigjarige Nunnely speelde zeven jaar in de jeugdopleiding van Ajax en streek in de zomer neer bij Willem II. Voor hem wacht dus een bijzondere wedstrijd. Nunnely weet dat hij duels zal moeten uitvechten met Ajax-linksback Nicolás Tagliafico. "Ik heb vorig seizoen vaker tegenover hem gestaan op trainingen. Het wordt gezellig", lacht hij tegenover De Telegraaf. "Hij is fel natuurlijk, een Argentijn, hè. Maar het is leuk om tegenover zo'n speler te staan. Dan kun je jezelf meten, kijken hoe je uit de voeten kunt tegen zo'n topploeg."

Want dat Ajax een sterk team is, weet Nunnely natuurlijk ook. "Ze hebben gewoon een topploeg en zijn in topvorm. Hoe ze het doen in de Champions League, dat is mooi om te zien", vindt de rechtsbuiten van Willem II. "Na de ontwikkeling vorig seizoen kon men alleen maar hopen dat die lijn zou worden doorgetrokken. Ook omdat Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt natuurlijk vertrokken, maar daar zijn goede versterkingen voor teruggehaald. Iedereen dacht dat zo'n verlies niet kon worden opgevangen. Toch wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen