Veltman stak kop in het zand: "Telefoon lekker weggestopt"

13 december 2019, 16:37

Na het pijnlijke verlies tegen Valencia was Joël Veltman de gebeten hond bij Ajax. De verdediger stond bij de 0-1 van Rodrigo niet goed en dat had uiteindelijk fatale gevolgen voor de Amsterdammers in de Champions League. De verdediger wil de draad zondag weer oppakken tegen AZ.

De afgelopen dagen had Ajax een behoorlijke kater. "Dat voel je nog wel een beetje. Het is mooi dat AZ nu voorbij komt, want dat is een mooie revanchepot. Dan kunnen we het meeste van dat gevoel een beetje wegspoelen", zegt Veltman tegen FOX Sports. Hij had zelf ook door dat hij de gebeten hond was tegen Valencia. "Natuurlijk werd er naar mij gekeken. Ik heb de telefoon lekker weggestopt en ik weet ook wel wat ik fout en goed deed. Daar heb ik andere mensen niet voor nodig. De steun van mijn vrouw vind ik heel belangrijk, zij relativeert het allemaal wel een beetje. Natuurlijk voel je het verlies nog wel, maar nu wacht AZ weer."

AZ heeft slechts drie punten minder dan Ajax en is een geduchte tegenstander, weet Veltman. "Dat wordt een hele leuke wedstrijd. Ik denk dat AZ tegen ons niet achterover gaat leunen en dat doen wij ook niet. Ik denk dat het een hele open wedstrijd wordt. AZ scoort makkelijk, heeft creatieve spelers en beschikken over stabiele en goede spelers achterin en op het middenveld. Het moet een beetje samenvallen, dat gebeurt bij AZ."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen