'Leverkusen aan de haal met voormalig Ajax-target Palacios'

15 december 2019, 10:33

Bayer Leverkusen gaat zich op korte termijn versterken met Exequiel Palacios. De Argentijnse middenvelder, die nu nog bij River Plate in zijn thuisland speelt, wordt volgende week medisch gekeurd en verkast dan in de winter naar de club van trainer Peter Bosz. Dat melden verschillende Duitse media.

Palacios (rechts op de foto) werd in het geruchtencircuit eerder in verband gebracht met onder meer Ajax, dat de laatste jaren vaker in Zuid-Amerika shopt. Ook Real Madrid, Atlético Madrid en Internazionale werden eerder aan de 21-jarige spelmaker gelinkt. Maar nu gaat Leverkusen dus aan de haal met de Argentijn. De huidige nummer zeven van de Bundesliga betaalt volgens Duitse media Bild en Kicker een bedrag in de richting van 22 miljoen euro.

Lees ook: 'Ajax maakt geen werk van transfertargets Palacios en Pavlovic'

Er zou afgelopen donderdagavond al een akkoord zijn bereikt tussen Leverkusen en River Plate over de overgang van de middenvelder, die al vier interlands voor de nationale ploeg op zijn naam heeft staan. Voetbaltijdschrift Kicker schrijft dat Palacios niet direct voor de basis wordt gehaald, maar meer als een optie voor volgend seizoen. Dan zal er mogelijk veel veranderen op het middenveld bij Leverkusen, gezien de toenemende belangstelling voor bijvoorbeeld Charles Aranguiz en Kai Havertz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen