De Jong na eerste Clásico: "Is me een beetje tegengevallen"

19 december 2019, 12:54

Van de sfeer rondom El Clásico heeft Frenkie de Jong genoten, maar van de wedstrijd tegen Real Madrid iets minder. FC Barcelona speelde woensdag met 0-0 gelijk en dat was niet het resultaat waar de koploper op hoopte. De Jong baalt van het duel.

Barcelona had het woensdag bijzonder lastig met de rivaal. "De wedstrijd is me wel een beetje tegengevallen. De sfeer en alles was top, maar ik denk dat de wedstrijd voor iedereen een beetje is tegengevallen. Zij gaven wel druk waardoor er voor ons ruimte lag voorin, maar wij bereikten onze aanvallers niet goed. Daar lag vooral het probleem", zegt hij tegen Ziggo Sport.

Met name het spel van Barcelona viel gewoon tegen, weet De Jong. "We hadden gehoopt beter te spelen. Het is niet zo dat we heel slecht gespeeld hebben, maar we hadden beter verwacht. Als je thuis gelijkspeelt, dan ben je niet tevreden. Iedereen is teleurgesteld. Als Barcelona moet je thuis altijd winnen, maakt niet uit tegen wie. Ik vond dat Real Madrid het goed deed. Ze hebben best wel gedurfd gespeeld."

Lees ook: De Jong krijgt lof na Clásico: 'Beste middenvelder van Barça'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen