Mourinho hoopt op nieuwe verbintenissen Eriksen en Vertonghen

21 december 2019 – José Mourinho hoopt dat Jan Vertonghen en Christian Eriksen hun aflopende contracten bij Tottenham Hotspur verlengen. De Portugese manager zag dat Toby Alderweireld dat afgelopen vrijdag deed en geeft de twee ex-Ajacieden daarom wat advies bij Sky Sports.

Mourinho hoopt op nieuwe verbintenissen Eriksen en Vertonghen

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Als ik Jan op Christian was, zou ik blijven", aldus de manager van de Londenaren. Hij vindt het zonde als het duo, dat al jarenlang voor Spurs speelt, een nieuwe uitdaging zou zoeken. "Ze hebben de overgang van White Hart Lane naar het beste stadion van de wereld meegemaakt. Ze weten wat de perspectieven zijn voor de toekomst, wat de visie van de club is."

Lees ook: Tottenham verlengt contract van Alderweireld met vier jaar

Eriksen heeft meermaals al te kennen gegeven een nieuw avontuur aan te willen gaan. De nieuwe verbintenis van Alderweireld zou volgens Mourinho misschien een extra stimulans zijn om toch bij te tekenen. "Het belangrijkste is dat Toby heeft gezegd dat hij nergens gelukkiger zou zijn, dat is fantastisch. Toen ik hier aankwam hadden we drie topspelers die mogelijk zouden vertrekken. Nu worden het er twee, een of nul, dat zou ik niet kunnen zeggen."

Reacties

Premier League

gerelateerd