Fiorentina stelt daags na ontslag Montella opvolger aan

23 december 2019, 21:01   Bijgewerkt: 23 december 2019, 21:47

Fiorentina heeft Giuseppe Iachini aangesteld als nieuwe trainer. De club uit Florence had Vincenzo Montella zaterdag ontslagen na de 1-4 nederlaag tegen AS Roma. Daags na die beslissing komt de club al met een opvolger. Iachini is een bekende voor Fiorentina, hij speelde in de jaren negentig meer dan honderd wedstrijden voor de club.

Fioretina kent een uiterst moeilijk seizoen en na zeven wedstrijden op een rij zonder overwinning werd Montella op straat gezet. Via de officiële clubkanalen bedankt La Viola voor de bewezen diensten en stelt het in de naam van Iachini een opvolger aan. "De huidige stand op de ranglijst heeft ons gedwongen de technische staf te veranderen. We hebben voor Iachini gekozen omdat hij een man is die Florence en Fiorentina kent. Nu moeten we verenigd blijven en zo snel mogelijk weer op de goede weg komen", aldus Rocco Commiso, eigenaar van de club.

Iachini was tussen 1989 en 1994 actief als speler van Fiorentina en was eerder al actief als trainer in de Serie A. Hij coachte Sampdoria, Palermo en Sassuolo en moet nu Fiorentina naar een betere klassering brengen. De ploeg staat momenteel op de teleurstellende vijftiende plaats. Iachini wordt op 28 december officieel gepresenteerd aan de pers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen