Sevilla met invaller De Jong niet langs stug Bilbao

3 januari 2020, 23:00

Sevilla heeft nagelaten om vrijdagavond in punten gelijk te komen met nummer twee Real Madrid. De ploeg van Julen Lopetegui bleef op eigen veld steken op een 1-1 gelijkspel tegen het stugge Athletic de Bilbao.

Luuk de Jong begon vrijdag op de bank bij de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar van Sevilla. De spits hoefde daar echter niet lang te zitten, aangezien hij direct bij de start van de tweede helft binnen de lijnen stond. Hij kwam als vervanger van Oliver Torres in het veld en dat deed Lopetegui, die in de rust nog een wissel doorvoerde, niet voor niets. In de eerste helft stelde Sevilla namelijk teleur.

Het kwam al na vijftien minuten met 0-1 achter door een doelpunt van Bilbao-rechtsback Ander Capa. Het antwoord van Sevilla liet lang op zich wachten, maar kwam wel. Een eigen doelpunt van Unai Nunez in de zestigste minuut bracht de stand weer in evenwicht. Verder dan dat kwam Sevilla ondanks een aardig offensief niet.

Sevilla had bij winst in punten gelijk kunnen komen met nummer twee Real Madrid, maar heeft dat dus nagelaten. Bilbao staat zevende en heeft voor de derde keer op rij gelijkgespeeld. De voorgaande twee wedstrijden, tegen Real Madrid en Eibar, eindigden beide in 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen