Marseille en Strootman komen met schrik vrij tegen vierdeklasser

5 januari 2020, 18:05

Olympique Marseille is zondagmiddag door het oog van de naald gekropen in de Coupe de France. De Zuid-Franse club kwam tegen vierdeklasser (!) Trélissac niet verder dan 1-1 na negentig minuten plus verlenging, waardoor de beslissing pas in de strafschoppenserie viel. Door onder meer een rake penalty van Kevin Strootman plaatste Olympique Marseille zich voor de volgende ronde.

De wedstrijd begon dramatisch voor Olympique Marseille, dat tweede staat in de Ligue 1. Al na twintig seconde kwam Trélissac op voorsprong. Na geklungel in de defensie bezorgde Abdoulaye Diaby zijn ploeg een droomstrat. De bezoekers, met Strootman in de basis, herstelden zich twintig minuten later. Dimitri Payet zette de 1-1 op het scorebord.

Trélissac, dat tegen degradatie vecht op het vierde Franse niveau, liet zich niet uit het veld slaan door de gelijkmaker. Het lukte Olympique Marseille in de honderd minuten die volgden niet om nog een doelpunt te forceren. De verlenging speelde de Ligue 1-club met een man minder nadat Hiroki Sakai zijn tweede gele kaart kreeg. In de penaltyserie schoot Olympique Marseille alles raak, terwijl Trélissac twee keer miste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen