Stichting Vak G verlaat clubraad: 'NAC vervreemd van achterban'

17 januari 2020, 09:18

Stichting Vak G is uit de Clubraad van NAC gestapt. Dat heeft de supportersbeweging donderdagavond kenbaar gemaakt. 'Wij willen geen deel (meer) uitmaken van een clubje goedwillenden dat als puntje bij paaltje komt toch niets te vertellen heeft', aldus Stichting Vak G.

De Clubraad van NAC bestaat uit zeven bestuursleden, waarvan een afgevaardigde van Stichting Vak G. Die groepering voelt zich echter niet serieus genomen door NAC en zijn aandeelhouders. 'Onze eigen club is geen schim meer van wat het ooit was', meldt Stichting Vak G in een statement.

'NAC is inmiddels totaal vervreemd geraakt van haar achterban en dat is ook geen wonder met een verdwaalde Fries (algemeen directeur Luus Eisenga, red.) en een onzichtbare Belg (technisch directeur Tom Van Den Abbeele, red.) aan het roer. Om over alle aandeelhouders nog maar te zwijgen. NAC is NAC niet meer. Wij willen onze club terug en dat gaan we niet bereiken via de clubraad.'

NAC Breda bivakkeert sinds afgelopen zomer weer in de Eerste Divisie. De Bredanaars wonnen de eerste periodetitel, maar zijn inmiddels afgezakt naar de zesde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen