VVV heeft goals en punten nodig: "Het gaat ons lukken"

17 januari 2020, 10:31

Als er iets is wat beter moet in de tweede seizoenshelft bij VVV-Venlo, dan is het wel het maken van goals. De Limburgers scoorden slechts zeventien keer in de eerste achttien duels, het minst van alle clubs. Trainer Hans de Koning heeft er desondanks vertrouwen in dat het tij gekeerd kan worden.

Door de komst van Vitesse-huurling Oussama Darfalou heeft VVV aanvallend een impuls gekregen. Trainer De Koning staat met zijn team nu zestiende en zinspeelt op rechtstreekse handhaving. "En ik ben er van overtuigd dat ons dat gaat lukken", zegt hij vastberaden tegen het Algemeen Dagbad. "Makkelijk zal het beslist niet worden in de tweede seizoenshelft. Toch denk ik dat we erin kunnen slagen om achttien punten te halen. Ofwel: dat we zes keer winnen. In dat geval spelen we normaal gesproken ook na de zomer in de Eredivisie."

Het contract van De Koning loopt tot de zomer. Of hij ook komend seizoen voor de groep staat in Venlo, weet hij nu nog niet. "Eerst maar eens voor handhaving zien te zorgen met VVV. Dan kijken we daarna weer verder." VVV begint de tweede seizoenshelft zondag met een thuiswedstrijd tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen