PSG bekert door na benauwde zege op koploper uit Ligue 2

19 januari 2020, 22:56   Bijgewerkt: 19 januari 2020, 23:45

Paris Saint-Germain heeft de volgende ronde van het Franse bekertoernooi bereikt. Het sterrenensemble uit Parijs was op bezoek bij de koploper van de Ligue 2 niet op volle oorlogssterkte, maar had aan een treffer van Pablo Sanabria tien minuten voor tijd genoeg om zich te plaatsen voor de achtste finales: 0-1.

Paris Saint-Germain trad bij de laatste 32 van het Franse bekertoernooi niet aan met de grootste sterren. Neymar Junior en Kylian Mbappé begonnen op de bank, waardoor het Argetijnse duo Angel Di Maria en Mauro Icardi de klus voorin moesten klaren. In de eerste helft lukte dat eigenlijk voor geen meter. De ploeg had het betere van het spel, maar wist voor de goal maar weinig klaar te spelen.

Het duurde tot tien minuten voor tijd voordat de eerste goal te noteren viel. Op aangeven van Thiago Silva kopte Spanjaard Sarabia de bal tegen de touwen: 0-1. In de extra tijd van de wedstrijd claimde alles en iedereen van Lorient nog een strafschop, maar die werd niet gegeven door de scheidsrechter. PSG speelde weliswaar geen grootste wedstrijd, maar gaat wel gewoon in de koker voor de volgende ronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen