'PSG wil grote droom Barcelona-trainer Xavi om zeep helpen'

22 maart 2023, 11:21
'PSG wil grote droom Barcelona-trainer Xavi om zeep helpen'

FC Barcelona-trainer Xavi Hernández zou zijn selectie komende zomer dolgraag versterken met Manchester City-speler Bernardo Silva (28). Volgens Relevo dreigt Paris Saint-Germain de droom van de Catalaanse trainer echter ruw te gaan verstoren. 

De Portugese aanvallende middenvelder was volgens Spaanse media twee weken geleden onderwerp van gesprek toen de Barcelona-directie in Porto een ontmoeting had met superagent Jorge Mendes. De zaakwaarnemer behartigt onder meer de belangen van Silva, die volgens verschillende media zou mogen vertrekken uit Manchester als een club met het juiste bod op tafel komt. 

Lees ook: De 'grote droom' van Barça-trainer Xavi speelt bij Manchester City

Barcelona deed afgelopen zomer al een poging om Silva naar Camp Nou te halen, maar Manchester City wenste in de laatste dagen van de transferperiode niet mee te werken aan een overgang van de Portugees. Ook Paris Saint-Germain was concreet in de markt, zo blijkt nu. Relevo claimt dat PSG eind augustus een bod van 70 miljoen euro neerlegde in Manchester. De Citizens wensten echter een bedrag van 90 miljoen te ontvangen en van een deal kwam het uiteindelijk niet. 

Volgens datzelfde medium gaat PSG komende zomer een nieuwe poging wagen om Bernardo Silva naar Parijs te halen. De Portugees is geen onbekende in het Franse voetbal; tussen 2015 en 2017 stond de oud-speler van Benfica onder contract bij AS Monaco. Daar speelde hij samen met PSG-sterspeler Kylian Mbappé, met wie hij dus komende zomer herenigd zou kunnen gaan worden. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen