Internazionale doet Politano en Barbosa van de hand

28 januari 2020, 15:13

Internazionale heeft woensdag niet alleen Christian Eriksen aangetrokken, maar heeft ook twee spelers laten gaan: Matteo Politano (Napoli) en Gabriel Barbosa (Flamengo) trekken de deur definitief achter zich dicht in Milaan. Beide spelers hadden geen perspectief op speeltijd onder Antonio Conte. 

Dat heeft de club laten weten via de officiële kanalen. Politano leek in januari lang op weg naar AS Roma om een ruildeal met Leonardo Spinazzola rond te maken, maar de verdediger van de Romeinen kwam bij Internazionale niet door medische keuring. Daardoor viel de deal in het water en leek Politano – die geen sportief perspectief heeft bij Inter – te moeten blijven, maar Napoli heeft hem alsnog uitkomst geboden. Hij wordt voor achttien maanden gehuurd door de club uit Napels, dat bovendien een optie tot koop heeft bedongen.

Lees ook: Internazionale neemt Eriksen direct over van Tottenham

Verder werd ook afscheid genomen van Barbosa, beter bekend als Gabigol. De aanvaller – die onder Frank de Boer naar de Serie A kwam, maar daar anders dan in Brazilië geen potten kon breken – werd al verhuurd aan Flamengo, maar is inmiddels blijvend overgenomen. Hij tekent een contract tot en met 2024 bij de kampioen van Brazilië, het land waarin hij zich tevens tot topscorer kroonde. Naar verluidt wordt er meer dan twintig miljoen euro betaald voor de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen