Roda krijgt groen licht van KNVB: zorgen over dit seizoen voorbij

30 januari 2020, 11:52   Bijgewerkt: 30 januari 2020, 11:59

Roda JC heeft eindelijk geen financiële zorgen meer voor de rest van dit seizoen als het gaat om het uitspelen ervan. De begroting is namelijk goedgekeurd door de KNVB en daarmee voldoet de club aan alle licentie-eisen om dit seizoen vol te maken. Angst voor nieuw puntenaftrek of het innemen van de licentie is daarmee in elk geval voorlopig verdwenen.

Eerder dit seizoen werden al drie punten in mindering gebracht bij Roda JC en de kans is groot dat er nog een punt bijkomt vanwege een soap die eerder al speelde: toen ontbrak de handtekening van directeur Hessel Meijer op de bankgarantie. Die zaak loopt echter nog, dit nieuws is van daarna.

De KNVB heeft zijn fiat gegeven op de garantstelling van het begrotingstekort op het lopende seizoen van minimaal 900.000 euro en daarmee vervalt de druk op de Limburgers. 'De club is vanzelfsprekend blij om te kunnen melden dat de begroting en de bijbehorende garantstelling door de licentiecommissie van de KNVB is goedgekeurd; dit brengt een stukje financiële rust met zich mee. De club zal keihard gaan doorbouwen aan de toekomst van Roda JC', staat in het statement.

Lees ookRoda JC vreest punt aftrek na ontbreken van handtekening

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen