Lof voor Ndayishiminye: "Hij kan een absolute topper worden"

1 februari 2020, 09:16

Mike Trésor Ndayishimiye maakt al maanden furore in het shirt van Willem II. De Belg kan volgens zijn trainer Adrie Koster de wereldtop halen, laat hij weten in gesprek met het Brabants Dagblad. Wel ziet hij nog wat dingen die beter kunnen.

NEC verhuurde de zuiderbuur aan Willem II, dat hem deze maand definitief inlijfde. Trainer Adrie Bogers, trainer van NEC toen Ndayishimiye er nog speelde, geeft uitleg over de opmerkelijke transfer. "Mede door zijn omgeving was hij moeilijk bereikbaar. Zijn situatie liet zich vergelijken met die van Robin van Persie indertijd bij Feyenoord. Die had het gevoel dat hij uitgeleerd was en werd lastig. Om vervolgens bij Arsenal door te groeien."

Bogers is lovend over zijn oud-speler, maar ziet nog verbeterpunten. "Op basis van voetbalkwaliteiten kan hij nog flink wat stappen maken." Zijn huidige trainer Koster vindt ook dat de Belg zelf hogerop moet willen. "Aan de bal heeft hij zo veel kwaliteit. Hij kan een individuele actie maken en heeft een versnelling. Met bal voelt hij zich zo comfortabel. Het kan allemaal nog effectiever. Hij mag niet tevreden zijn met Willem II. De uitdaging is een topclub en de nationale ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen