Foor verlaat Vitesse alsnog en tekent bij Al-Ittihad (VAE)

3 februari 2020, 14:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vitesse is Navarone Foor drie dagen na het sluiten van de transfermarkt alsnog kwijtgeraakt. De middenvelder, die de laatste twee duels in de basis stond, heeft een contract getekend in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al-Ittihad. Hij heeft een verbintenis tot en met 2021 bij de club van voormalig Peniel Mlapa (oud-VVV-Venlo) en Balázs Dzsudzsák (oud-PSV).

Dat heeft Vitesse laten weten op het clubkanaal. Hoewel Vitesse een kracht verliest op het dunbevolkte middenveld – waar met Sondra Tronstad nog wel een aanwinst bijwam in de slotfase van de transfermarkt – gunnen ze hem deze overgang. "Navarone heeft zich altijd als een voorbeeldige prof gedragen. Hij heeft dag in dag uit keihard gewerkt en zijn prestaties waren uitstekend. Het is een jongen waar je altijd op kon terugvallen", looft technisch directeur Marc van Hintum de middenvelder. "Voor Vitesse was het een financieel aantrekkelijke deal. Bovendien hebben we met het aantrekken van Sondre Tronstad al voorgesorteerd op een mogelijk vertrek van Navarone."

Lees ookOok Foor gaat weg bij Vitesse: "Ik sta weer in de etalage"

Foor kwam in 2016 transfervrij over van NEC, waar hij zijn opleiding genoot en doorbrak in het eerste team. Na dit seizoen was de middenvelder bovendien transfervrij, waardoor deze uitkomst voor Vitesse positief nieuws is. In totaal speelde hij 135 officiële duels namens Vitesse, waarin hij veertien keer scoorde en vijftien assists gaf. Dit seizoen maakte hij zeventien optredens namens de Arnhemmers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen