De Vrij dolblij met treffer en zege: "Ongelofelijk gevoel"

10 februari 2020, 09:45

Stefan de Vrij was een van de grote mannen bij Internazionale in de derby tegen AC Milan zondagavond. De centrale verdediger kopte niet alleen de 3-2 binnen, maar speelde sowieso een ijzersterke wedstrijd. "Vorig seizoen maakte ik ook een doelpunt in de derby. Dat zijn herinneringen die je voor altijd bij zal dragen. Een ongelofelijk gevoel." 

Dat zei de Nederlander tegenover Sky Sport Italia na de derby-zege. "We zijn erg blij met de overwinning en het karakter dat we hebben getoond in de tweede helft. We speelden in de eerste helft erg slecht. Milan verdiende de voorsprong, we waren onszelf niet", constateerde De Vrij, die zag dat Zlatan Ibrahimovic vlak voor de pauze de voorsprong verdubbelde (0-2) en even daarvoor een assist gaf bij het openingsdoelpunt.

"We wisten dat we het zwaar met hem zouden hebben", doelde de oud-Feyenoorder over Ibracadabra. "Hij is fysiek zó sterk, goed in de lucht. Maar het probleem was dat we niet solide genoeg waren achterin en Milan veel spelers tussen de linies kreeg." Uiteindelijk herstelde Inter de verhoudingen in de tweede helft en won nog met 4-2, waardoor het samen met Juventus en SS Lazio in de Italiaanse titelstrijd is verwikkeld. "We zijn er nu alle drie, ploegen die in goede staat zijn. Dit is de race waarin je wilt zitten", aldus De Vrij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen