Cocu verzuimt met Derby volgende stap naar boven te zetten

12 februari 2020 – Derby County is woensdagavond na twee overwinningen op rij onderuit gegaan in de Championship. Op bezoek bij directe concurrent Bristol City verloor de ploeg van trainer Phillip Cocu met 3-2. Door de nederlaag blijven The Rams steken in het rechterrijtje.

Cocu verzuimt met Derby volgende stap naar boven te zetten

De ploeg van Cocu deed de voorbije wedstrijden goede zaken door met 4-0 te winnen van Stoke City en vervolgens ook Swansea City met 2-3 te verslaan. Tussendoor werd ook ten koste van Northampton Town de volgende ronde van de FA Cup bereikt, waarin Manchester United de tegenstander zal zijn.

Het lukte Derby County woensdagavond niet om een volgende stap richting de play-offplekken te zetten. Met Kelle Roos en Florian Jozefzoon negentig minuten op de bank verloor de Engelse club bij Bristol City. De thuisploeg leidde na een uur met 3-0, waarna het team van Cocu zich via Martyn Waghorn en Chris Martin tot 3-2 terugknokte. Meer zat er echter niet in voor de bezoekers. 

Derby County blijft door de nederlaag steken op de dertiende plek in de Championship. Zaterdag is laagvlieger Huddersfield Town de tegenstander.

Eredivisie

gerelateerd