De Jong kan niet uitblinken: "Het is jammer genoeg heel anoniem"

26 februari 2020, 07:43

Frenkie de Jong stond dinsdag negentig minuten lang op het veld bij FC Barcelona, maar kon zijn stempel allerminst drukken op het spel. De middenvelder blonk tegen Napoli (1-1) niet uit en kwam weinig in het voetbal voor. Daar baalt de Nederlander van, maar hij is wel tevreden met het resultaat.

Door de aanwezigheid van Sergio Busquets stond De Jong wat hoger op het veld. "Ik kwam weinig aan de bal", zegt hij tegen Veronica. "Het is een ander soort rol waarin ik moet spelen. Dat maakt verder niet uit, maar het is wel heel anoniem jammer genoeg. Ik kan de bal wel gaan halen en leuk m'n ding doen, maar dat is niet goed voor het team. Het frustreert me helemaal niet. Ik zit in mijn eerste jaar bij Barcelona en ik speel bijna alles, daar ben ik heel blij mee. Deze avond heb ik misschien niet zoveel kunnen doen, maar dat is in andere wedstrijden weer anders."

Voordeel voor De Jong kan zijn dat Busquets geschorst is voor de return over drie weken in Barcelona. Dan lonkt er voor de Nederlander een meer controlerende rol. Overigens is ook Arturo Vidal, die dinsdag rood kreeg, er dan niet bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen