De Koning heeft zin in derby: "Wedstrijd van passie en strijd"

28 februari 2020, 16:03

VVV-Venlo is nog ongeslagen in 2020 en kijkt dan ook met vertrouwen uit naar de Limburgse derby tegen Fortuna Sittard van zaterdag in eigen huis. VVV heeft 27 punten en staat 14e, terwijl Fortuna de vijftiende plaats bezet met drie punten minder. Hans de Koning hoopt een groter gat te slaan.

"Het wordt een wedstrijd van passie en strijd. Fortuna is een ploeg die in fysiek opzicht zeker mee kan in onze strijd. Daarnaast hebben ze een aantal spelers met extra kwaliteiten", zegt De Koning tegen De Limburger. Eerder dit seizoen ging VVV in Sittard met 4-1 ten onder. Het wil zich uiteraard revancheren voor dat duel.

Dat moet gebeuren zonder de geblesseerde Peter van Ooijen. "Deze wedstrijd komt nog net te vroeg voor Peter", zegt De Koning die wel weer kan beschikken over Lee Cattermole. De Engelsman traint sinds de week weer mee. Roel Janssen is terug van een schorsing en kan weer zijn opwachting maken achterin. Met de terugkeer van Roel hebben we meer keuzes achterin. Een luxeprobleem en we zijn er nog niet uit hoe we achterin gaan spelen." De Koning gaf wel aan dat Van Ooijen terugkeert in de basis, maar wil niet zeggen wie eruit zal gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen