'Kans is groot dat Aitor laatste duel voor Twente gespeeld heeft'

26 maart 2020, 11:29

Aitor Cantalapiedra is vermoedelijk bezig aan zijn laatste maanden als voetballer van FC Twente. De aanvaller heeft een aflopende verbintenis in Enschede, waar zijn contract vermoedelijk niet wordt verlengd. Momenteel kampt de Spaanse voetballer met een voetblessure, die hem al sinds begin februari aan de kant houdt.

Dat schrijft TC/Tubantia. Om te herstellen verblijft Cantalapiedra al geruime tijd in zijn thuisland, waar hij al voor de uitbraak van het coronavirus naartoe was vertrokken om te revalideren. Inmiddels is het voorlopig niet meer mogelijk om terug te keren naar Nederland, waardoor het de vraag is of dat überhaupt nog gebeurt voor het einde van zijn contract.

'De aanvaller probeert zo goed en zo kwaad als dat kan, thuis verder te revalideren, maar door alle problemen is de kans groot dat hij niet meer terugkeert bij FC Twente en zijn laatste wedstrijd voor de club heeft gespeeld', schrijft het regionale dagblad over de situatie van Cantalapiedra, die dit seizoen na Haris Vuckic de topscorer is van de Enschedeërs. Ook vorig jaar had hij een groot aandeel in de promotie naar de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen