Newcastle United-baas stuurt al het personeel (tijdelijk) naar huis

31 maart 2020, 08:35

Newcastle United-baas Mike Ashley heeft opnieuw een flink impopulaire maatregel genomen. De eigenaar heeft het personeel van de club naar huis gestuurd en krijgt zodoende geen salaris meer. Daarbij gaat het overigens niet om de spelers, maar wel om al het andere personeel dat werkzaam is bij de Premier League-club. 

De medewerkers krijgen tot eind april uitbetaald, maar zijn daarna (tijdelijk) overgeleverd aan de Engelse overheid. Daarmee neemt Ashley een volgende gevoelige beslissing, nadat hij eerder al besloot om het sportconcern dat hij leidt – Sports Direct – open te houden in tijden van de lockdown in Engeland. Op die beslissing kwam hij na veel kritiek overigens terug.

Eerder kwam Newcastle United ook al ongelukkig in het nieuws nadat het de bedragen voor de seizoenkaarten voor volgend jaar al wilde incasseren, terwijl er nog geen enkele duidelijkheid is over het verloop van dat seizoen en ook de huidige jaargang – waar door de fans al fors voor was betaald – momenteel stilligt. Het tijdelijk wegsturen van het personeel is een volgende impopulaire maatregel die de eigenaar heeft genomen, waardoor Ashley vol onder vuur ligt in Newcastle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen