Uitstekend huwelijk Volendam en Jonk duurt langer voort

11 april 2020, 17:12   Bijgewerkt: 11 april 2020, 18:07

FC Volendam gaat langer door met Wim Jonk. De hoofdtrainer levert uitstekend werk af bij de nummer drie van de Eerste Divisie en dus wil de club graag langer met hem verder. Zijn contract is verlengd tot de zomer van 2022, waar zijn eerdere verbintenis in 2021 afliep. Ook het contract van technisch directeur Jasper van Leeuwen is met een jaar verlengd.

Dat maakt de club bekend via de eigen kanalen. Jonk werd vorig jaar in april aangesteld en zette meteen een nieuwe koers in met de ploeg. Op de eigen website geeft Volendam de credits niet alleen aan de hoofdtrainer, maar ook aan Ruben Jongkind (strategisch consultant), Freek de Boer (hoofd performance) en Michel Hordijk (hoofd skills training).

De 53-jarige Jonk slaagde er met Volendam dit seizoen in om de tweede periode te winnen en bovendien was het team met een derde plaats nog in de race voor (directe) promotie. Knap werk, zeker gezien het feit dat Volendam na de beloftenteams de jongste ploeg van de Eerste Divisie heeft. Jonk is blij met zijn nieuwe contract en heeft het gevoel dat er nog meer in het vat zit.

"We zijn hier met zijn allen bezig met een duidelijke missie", stelt Jonk. "Ik voel heel sterk dat iedereen binnen de club hard werkt om gezamenlijk naar een hoger niveau te groeien. Voor mij is het logisch dat we hier nog niet mee klaar zijn, dus ik kijk met veel plezier uit naar de volgende stappen. We waren al goed op weg met steeds meer sfeer en beleving in het stadion. Zodra we weer mogen spelen voor publiek kunnen we ook verder met die mooie uitdaging: het stadion vol spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen