'Soap Mertens ten einde: nieuw contract tot 2022 bij Napoli'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

18 mei 2020 – De transfersoap van Dries Mertens (33) krijgt vermoedelijk een verrassende wending: de Belg beschikt over een aflopend contract bij Napoli en was heel duidelijk op weg naar de uitgang, maar gaat toch bijtekenen. Hij gaat zijn handtekening zetten onder een nieuwe verbintenis die hem tot en met 2022 in Napels houdt.

'Soap Mertens ten einde: nieuw contract tot 2022 bij Napoli'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans. Internazionale was lang in de race voor de diensten van Mertens, die samen met Marek Hamsik de alltime-topscorer is met Napoli. Hij heeft nog één doelpunt nodig om alleen aan de top te komen op de topscorerslijst aller tijden. Ook FC Barcelona, Chelsea en andere topclubs werden genoemd voor Mertens, die gezien zijn transfervrije status interessant was door de coronacrisis.

Antonio Conte had hem het liefst naar Inter gehaald, om daar samen te werken met Romelu Lukaku, met wie hij bij België ook samenspeelt. Hij moest daar de opvolger worden van Alexis Sánchez, die na zijn verhuurperiode terugkeert naar Manchester United en te duur is om blijvend over te nemen. Met meer dan zeven miljoen euro is hij een grootverdiener in Napoli. Eerder speelde Mertens voor AGOVV, FC Utrecht en PSV. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd