Benfica verzuimt koppositie te pakken, gelijkspel voor Sporting

5 juni 2020, 00:18

Benfica heeft nagelaten optimaal te profiteren van de nederlaag die FC Porto woensdag leed. Het elftal van Bruno Lage stelde een dag later flink teleur tegen laagvlieger Tondela: 0-0. Het zou een dure uitglijder kunnen zijn. Benfica heeft nu wel evenveel punten als Porto en beschikt ook over een beter doelsaldo, echter is het onderling resultaat doorslaggevend en dat is in het voordeel van Porto.

Porto verslikte zich bij de hervatting van de Portugese competitie in Famalicao (2-1). Het gaf Benfica blijkbaar niet de boost om vol gas te geven tegen Tondela, de nummer dertien. Een paar kansjes waren er wel in de eerste helft en na rust werden die ook steeds groter. Maar het ontbrak de thuisploeg aan doeltreffendheid. Ook zat de lat nog een keer in de weg. 

Vitoria Guimaraes - Sporting Portugal 2-2

Sporting Portugal heeft het seizoen spectaculair hervat. De nummer vier gaf twee keer een voorsprong weg en moest zich tevreden stellen met een punt tegen Vitoria, dat een concurrent is voor Europees voetbal. Het gelijkspel betekent wel dat Famalicao Sporting tot op drie punten is genaderd. Beide doelpunten van de bezoekers kwamen op naam van Andraz Sporar. Voor Vitoria scoorden Joao Teixeira en voormalig Excelsior-speler Marcus Edwards.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen