Schmidt hoopt op 'twee á drie' versterkingen ondanks corona

10 juni 2020, 08:31

Roger Schmidt hoopt ondanks de coronacrisis twee á drie 'eigen' versterkingen mee te halen komend seizoen bij PSV. Normaliter draagt de Duitse oefenmeester uit zijn eigen netwerk kandidaat-versterkingen aan, maar door de financiële schade door corona heeft dat bij PSV geen prioriteit. Toch hoopt de coach op twee á drie plekken een versterking.

Dat schrijft Voetbal International althans over Schmidt, die inmiddels volop actief is in Eindhoven waar hij na de zomerstop aan het werk gaan bij PSV. Met name achterin hoopt de nieuwe coach wel wat versterking te krijgen. Een centrale verdediger is na het vertrek van Daniel Schwaab wenselijk, net als een linksachter. Ricardo Rodríguez is voor die plaats alleen haalbaar als hij een 'reusachtig' salarisoffer wil brengen.

Lees ook: Rodriguez: "Als PSV voorstel heeft

Ook zou Schmidt het liefst een speler voor het middenveld halen, omdat PSV daar 'ervaring en kwaliteit' tekortkomt, zo concludeerde de oefenmeester. Het liefst haalt hij die spelers uit zijn eigen netwerk, maar heeft ook begrip voor de moeilijke situatie van de Eindhovenaren. Die hadden na het winterse vertrek van Steven Bergwijn naar Tottenham Hotspur weliswaar een potje gereserverd voor versterkingen, maar dat geld is volgens VI voorlopig nodig om de door corona ontstane tekorten weg te werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen