Seizoenkaarten Ajax uitverkocht, veel Robben-shirts verkocht

1 juli 2020, 17:56

Ajax heeft ondanks de coronacrisis alle seizoenkaarten voor komend jaar verkocht. De beschikbare 41.000 tickets zijn over de toonbank gegaan, mede omdat vrijwel alle kaarthouders hebben verlengd. De tickets voor de beschikbare stoelen die niet zijn verlengd, komen door de onduidelijkheid rondom het coronavirus niet meer in de verkoop.

Dat laat Ajax weten op de clubsite. 'Omdat we allereerst de huidige seizoenkaarthouders de kans willen geven om wedstrijden te bezoeken, is er besloten om vooralsnog geen nieuwe seizoenkaarten aan te bieden. Ook is het daarom voor huidige seizoenkaarthouders momenteel niet mogelijk te verplaatsen of een extra kaart te kopen', schrijft de Amsterdamse club.

Als er duidelijkheid komt en het stadion eventueel volledig gevuld mag worden, dan pas overweegt Ajax nog enkele seizoenkaarten te verkopen. De Amsterdammers nemen voor komend seizoen het risico volledig op zich: dat betekent voor elke thuiswedstrijd die seizoenkaarthouders niet kunnen bijwonen, een zeventiende deel van het betaalde bedrag teruggevraagd kan worden. Bij Feyenoord staat de teller momenteel op 27.416 verkochte seizoenkaarten. 

Veel Robben-shirts verkocht

Verder kwam FC Groningen met de eerste cijfers naar buiten over de Arjen Robben-mania. Tegenover RTV Noord laat de club weten dat er al bijna 1700 shirts verkocht zijn van de kersverse aanwinst, van wie het nog niet eens helemaal zeker is of hij volgend jaar wel in actie zal komen namens FC Groningen.

Lees ookDit is het nieuwe thuisshirt van PSV

FC Twente presenteerde de nieuwe shirts voor komend seizoen. In navolging van PSV toonden de Tukkers de tricots voor komend jaar (zie onder). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen