'Ajax slaat slag en verlengt ook met Ünüvar en Rensch'

22 juli 2020, 23:53   Bijgewerkt: 31 juli 2020, 22:09

Naci Ünüvar en Devyne Rensch staan op het punt hun contract bij Ajax te verlengen, zo verzekert De Telegraaf woensdagavond. De zeventienjarige talenten wilden zich aanvankelijk niet langer binden aan de Amsterdamse club, maar het is directeur voetbalzaken Marc Overmars nu alsnog gelukt om de jeugdspelers langer vast te leggen.

Beide spelers verlengen vrijdag hun in 2022 aflopende contract met een jaar, tot de zomer van 2023. Voor Overmars is dat een nieuwe overwinning. Hij slaagde er eerder in, ondanks moeizame onderhandelingen, Ryan Gravenberch langer vast te leggen. Ajax hoopt dat andere talenten het voorbeeld van het drietal volgen. Ajax wil ook langer door met Brian Brobbey, Sontje Hansen, Kenneth Taylor en Anass Salah-Edinne.

Met name van Ünüvar wordt in Amsterdam veel verwacht. De jonge aanvallende middenvelder annex aanvaller maakte in januari zijn officiële debuut voor Ajax. In het bekerduel met Spakenburg kreeg hij een kwartier speeltijd. Door een paar minuten voor tijd een strafschop te benutten, bekroonde hij zijn vuurdoop met een doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen