Gisteren gemist: nog geen titel Juve, Spaanse interesse in Bizot

24 juli 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 23 juli.

Ondanks treffer De Ligt moet Juventus kampioenschap uitstellen

Juventus heeft het eerste matchpoint voor de landstitel laten liggen. Ondanks de openingstreffer van Matthijs de Ligt ging het elftal van Maurizio Sarri pijnlijk onderuit bij Udinese: 2-1. Na de gelijkmaker van de thuisploeg zakte Juventus ver door de ondergrens. Door de stunt is de club van basisspelers Bram Nuytinck, Hidde ter Avest, Marvin Zeegelaar en William Troost-Ekong zo goed als zeker gehandhaafd in de Serie A.

'AZ-keeper Bizot wekt interesse van clubs uit La Liga'

Marco Bizot mag zich verheugen op Spaanse interesse. Drie clubs uit La Liga hebben belangstelling voor de 29-jarige doelman van AZ: Valencia, Sevilla en Celta de Vigo. Bizot beschikt in Alkmaar nog over een tweejarig contract. Afgelopen winter zette de keeper nog een handtekening onder een nieuwe verbintenis.

'Ruiter bijna van Willem II, AZ denkt aan Drommel'

Willem II heeft Robbin Ruiter bijna binnen. PSV en Willem II naderen elkaar in de onderhandelingen. De gesprekken zitten in de afrondende fase. In eerste instantie stuitte Willem II nog op de hoge vraagprijs van PSV. Inmiddels willen de Tilburgers een transfersom betalen dat in de buurt komt van het prijskaartje.

Lazio beëindigt slechte reeks en keert terug in CL

Lazio kan zich opmaken voor een rentree in de Champions League. Na vijf wedstrijden op rij zonder zege werd er donderdagavond in eigen huis eindelijk weer eens gewonnen van Cagliari: 2-1. Alleen mathematisch kan achtervolger AS Roma de stadsgenoot nog achterhalen. Daarnaast liep Ciro Immobile in de strijd om de Italiaanse topscorerstitel een doelpunt uit op Cristiano Ronaldo.

Ruiz keert na afwijzing FC Twente terug naar Costa Rica

Bryan Ruiz keert terug naar zijn vaderland. De 34-jarige Costa Ricaan heeft getekend bij Liga Deportiva Alajuelense. Vorige week werd zijn contract bij Santos ontbonden en flirtte Ruiz nog openlijk met FC Twente, maar de Tukkers vonden het onverantwoord de voormalig smaakmaker terug te halen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen