NAC Breda en TOP Oss moeizaam langs amateurs in oefenpotjes

28 juli 2020, 21:27

NAC Breda heeft ook de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Maar anders dan de eerste ging het dinsdagavond behoorlijk moeizaam tegen Sparta Nijkerk. Jan Paul van Hecke, nog altijd eigendom van de Eerste Divisie-club, maakte vanaf de strafschopstip het enige doelpunt van de avond (0-1). 

Eerder werd er nog met 11-1 gewonnen van BSC, maar het veel hoger spelende Sparta Nijkerk (Derde Divsie) bood behoorlijk meer tegenstand. Afgelopen seizoen dwong het de club nog tot een verlenging in de KNVB Beker, die kwam er ditmaal niet. Pele van Anholt – officieel nog geen speler komend seizoen van NAC – versierde de pingel, waaruit Van Hecke het enige doelpunt maakte.

Treffers – TOP Oss 0-1 

Ook TOP Oss kende een zware oefenpartij dinsdagavond. Tegen De Treffers creëerde de ploeg van Klaas Wels genoeg kansen, maar kwam het lang niet tot scoren. Met name Cas Peters had vaak de winnende op zijn schoen, maar miste keer op keer. Toen het niet meer leek te lukken, scoorde de aanvaller vlak voor tijd echter alsnog (0-1). Proefspelers Tapmahoe Sopacua en Jelle Goselink maakten minuten, terwijl ook Youri Loen (geen contract meer) meedeed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen