Clubloze keeper Velthuizen duikt op bij TOP Oss

28 juli 2020, 22:25

Piet Velthuizen (33) is opgedoken bij TOP Oss. De eenvoudig international van het Nederlands elftal vertrok deze zomer na een korte periode bij Telstar en houdt de komende tijd zijn conditie op peil in Brabant. Tot een contract leidt het overigens vermoedelijk niet.

Dat laat TOP Oss weten. In de aankondiging schrijft de club dat TOP Oss en Velthuizen elkaar 'al langer kennen'. Veel ruimte voor een contract is er overigens niet. 'TOP Oss heeft met Ronald Koeman jr. en Jordy Rondeel reeds twee doelmannen onder contract. De club zoekt nog een derde doelman die op amateurbasis kan aansluiten', laat de Eerst Divisie-club weten. Tot die tijd kan Velthuizen meetrainen en ritme en conditie opdoen.

De voorbije jaren is Velthuizen uit beeld verdwenen. In zijn eerste jaren als prof maakte hij indruk bij Vitesse, waardoor hij een transfer verdiende naar Hércules, een Spaanse club die toentertijd nog actief was in de Primera División. Het buitenlandse avontuur mislukte, waarna hij terugkeerde bij Vitesse. De keeper ging daarna aan de slag bij Hapoel Haifa (Israël) en Omonia Nikosia (Cyprus), om vervolgens bij AZ terug te keren op de Nederlandse velden. Daar speelde hij geen enkele officiële wedstrijd in het eerste elftal en dook vorig jaar plots op bij Telstar. Door het coronavirus is hij daar ook voortijdig vertrokken zonder speelminuten in het eerste elftal.

Lees ookVelthuizen legt uit: "Geld of niveau niet meer belangrijk"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen