Groot gemis: Atalanta rekent in Champions League niet op Ilicic

29 juli 2020, 10:18

Atalanta verwacht Josip Ilicic te moeten missen in de kwartfinale van de Champions League tegen Paris Saint-Germain. Dat is een flinke domper, want de 32-jarige Sloveen is een sleutelfiguur in het succes van Atalanta. In de return van de achtste finale tegen Valencia was de aanvaller nog vier keer trefzeker.

De niet fitte Ilicic ontbrak de laatste vijf competitieduels ook al bij Atalanta. Trainer Gian Piero Gasperini denkt ook dat de ontmoeting met PSG te vroeg komt. Beide ploegen staan over twee weken tegenover elkaar. "Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe kleiner de kans wordt dat hij kan spelen in de Champions League", zegt Gasperini tegen Sky Sport Italia. "Het wordt een heel moeilijk verhaal."

Gasperini beseft dat Ilicic een groot gemis is. "Hij is enorm belangrijk voor ons. Tot maart was hij zo goed, zowel in de Serie A als in de Champions League. Het is alsof Juventus zonder Paulo Dybala speelt of Lazio zonder Ciro Immobile. De ploeg past zich wel goed aan en probeert een andere balans te vinden. Pasalic, Gomez en Malinovskyi hebben weer hele andere kenmerken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen