Ruiter naar Tilburg: "Wil iedere week onder de lat staan"

30 juli 2020, 15:52

Robbin Ruiter heeft als doel om iedere week minuten te maken in de Eredivisie. De 33-jarige keeper hoopt dat hij dat bij Willem II gaat doen, aangezien dat er bij PSV niet in zat. Hij is blij dat de deal donderdag zijn beslag heeft gekregen.

Afgelopen seizoen kwam Ruiter niet verder dan twee optredens, waardoor hij staat te popelen om weer aan de slag te gaan. "Ik heb in Eindhoven een mooie tijd gehad, maar uiteindelijk wil ik iedere week onder de lat staan. Daarom ben ik erg blij met deze stap naar Willem II. Ik verwacht hier aan spelen toe te komen, al moet ik dat natuurlijk wel nog zelf afdwingen. Deze club zit al jaren in de lift. Niet alleen sportief. Ook qua supporters heb ik gezien dat hier een geweldige sfeer heerst. Het is mooi dat ik daar de komende jaren onderdeel van uitmaak", laat hij weten via de clubkanalen.

?De keeper is bij Willem II de opvolger van de naar Anderlecht vertrokken Timon Wellenreuther. "Het is voor ons belangrijk een doelman te hebben die er meteen kan staan. Robbin voldoet daaraan, want hij is fit en heeft veel ervaring. Daarnaast is hij een meevoetballende keeper, een kwaliteit die voor onze speelwijze van belang is", stelt technisch directeur Joris Mathijsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen