Borussia Dortmund slaat deur dicht: Sancho niet naar Man United

10 augustus 2020 – Manchester United kan de komst van Jadon Sancho uit het hoofd zetten. Michael Zorc, sportief directeur van Borussia Dortmund, heeft maandag een streep gezet door een zomers vertrek van de Engelse buitenspeler. "We rekenen dit seizoen op Jadon Sancho. De beslissing is definitief. Ik denk dat daarmee alle vragen zijn beantwoord."

Borussia Dortmund slaat deur dicht: Sancho niet naar Man United

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De voorbije dagen werd al duidelijk dat de transfer van Sancho naar Manchester United op losse schroeven stond. The Red Devils hadden weliswaar een persoonlijk akkoord bereikt met de Engelsman, maar een overeenstemming met Manchester United bleef uit. Vandaag (maandag) verliep de door Dortmund gestelde deadline. Tegelijkertijd maakte de Duitse club bekend dat Sancho met de selectie afreist naar Zwitserland voor een trainingskamp.

In het Zwitserse Bad Ragaz, waar de selectie van Borussia Dortmund maandagmiddag is neergestreken, heeft Zorc een einde gemaakt aan alle speculaties rondom Sancho. Tevens heeft de sportief directeur aangegeven dat het contract van de buitenspeler vorig jaar, in het geheim, is verlengd. "De afgelopen zomer hebben we zijn salaris aangepast aan zijn ontwikkeling en prestaties. Toen is zijn contract tot 2023 verlengd", aldus Zorc.

Reacties

Premier League

gerelateerd