"Koeman bracht mij helemaal niets in die zes maanden"

20 augustus 2020 – Gerard Deulofeu heeft minder goede ervaringen met Ronald Koeman. De twee werkten samen bij Everton, maar dat werd voor Deulofeu geen succes. De aanvaller, die door FC Barcelona is opgeleid, kwam onder de kersvers trainer van Barça nauwelijks in actie

"Koeman bracht mij helemaal niets in die zes maanden"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Ik kan vertellen over mijn persoonlijke ervaring met Koeman, maar daarover heb ik weinig te zeggen. Hij bracht me  helemaal niets in die zes maanden", zegt Deulofeu, tegenwoordig spelend voor Watford, tegen Catalunya Radio. "Ik was niet blij en heb gevraagd te vertrekken. Ik ging naar AC Milan (in januari 2017, red.). We zullen zien hoe het met hem gaat in Camp Nou."

In de academie van Barça stond Deulofeu bekend als veelbelovend talent, maar die verwachtingen maakte hij nooit waar. Ook niet toen Barça hem drie jaar geleden weer overnam van Everton. "Barcelona heeft al jaren geen geduld. Velen zijn er vertrokken. Nu worden veranderingen aangekondigd, maar ze lopen al jaren achter. Ik heb geen medelijden met de situatie van Barcelona. Op dit moment kan het mij niets schelen."

Eigen toekomst
Zelf verwacht Deulofeu, die herstelt van een zware blessure, deze zomer Watford te verlaten. "We proberen een akkoord te bereiken. Een rampzalig seizoen is geëindigd in degradatie. Er is interesse vanuit Spanje, Italië en Engeland."

Verhoogde odds bij Jacks.nl: 22.23x je inzet als jouw team kampioen wordt!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd