Napoli-preses De Laurentiis in opspraak na positieve test

10 september 2020, 12:09

Aurelio De Laurentiis, de excentrieke voorzitter van Napoli, heeft positief getest op corona. Dat heeft zijn club donderdagochtend naar buiten gebracht. De positieve test heeft tot de nodige kritiek geleid, omdat De Laurentiis woensdagavond nog van de partij was bij een meeting van de Serie A-presidenten.

Woensdag gingen de voorzitters om tafel voor een overleg. De Laurentiis was toen al niet fit en vertoonde symptomen van het virus, maar besloot zich toch toch melden. Hij vertelde dat zijn verhoging kwam door het eten van oesters, maar donderdag is bekend geworden dat zijn test positief is. Er is zodoende een storm aan kritiek ontstaan, omdat De Laurentiis woensdag al getest werd en eigenlijk in isolatie had moeten blijven.

Wat nog opmerkelijker was, was dat de preses zonder mondkapje op en zonder afstand te houden de pers te woord stond. De Serie A heeft besloten dat alle andere negentien voorzitters getest zullen worden op corona. De Serie A schiet volgende week op 19 september weer in gang en dus betekent de positieve test en het gedrag van De Laurentiis slecht nieuws voor het imago van de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen