Van de Beek voelt zich thuis bij United: "Enorm geholpen"

16 september 2020, 11:56

Donny van de Beek voelt zich al volop thuis bij Manchester United. De middenvelder stapte deze zomer van Ajax over naar de Engelse topclub en heeft het naar zijn zin in Engeland. "Iedereen heeft me enorm geholpen en wilde dat ik me thuis voelde bij deze club", aldus de Nederlander.

Dat vertelt Van de Beek tegenover Goal.com. Van de Beek is blij dat hij zo goed is ontvangen. "Dat doet me goed en geeft me veel vertrouwen. United is een familieclub, dat voel ik al vanaf de eerste seconden dat ik hier ben", aldus Van de Beek, die onder de indruk is van de gehele staat van de club.

"Old Trafford is een geweldig stadion. Vooral als de fans er weer zijn, ik kan niet wachten om voor het eerst voor hen te spelen. Ik hoop ze snel in het stadion te zien", stelt de Nederlander, die heel erg uitkijkt naar zijn officiële debuut. "Ik kan niet wachten om veel wedstrijden te spelen. (...) Daley Blind, Edwin van der Sar, Robin van Persie hebben hier veel bereikt. Ze wonnen veel titels en United speelde altijd mooi voetbal, dat was altijd goed om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen