Spoorboekje: gesprek KNVB en De Boer, kraker in Engeland

21 september 2020, 07:00   Bijgewerkt: 20 september 2020, 23:42

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 21 september.

Nieuws

Gesprek tussen KNVB en De Boer

Als er niks geks gebeurt, dan wordt Frank de Boer de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. De voormalig trainer van Ajax is namelijk de enige overgebleven kandidaat, vandaag (maandag) staat het tweede gesprek gepland. Dan gaat het over de voorwaarden, contractduur en dat soort dingen. De Boer zou geen assistenten mee mogen nemen en tekent voor het aankomende EK en WK.

Specials

ErediVisie

De tweede speelronde in de Eredivisie is achter de rug. Ajax en PSV wonnen, Feyenoord speelde opvallend gelijk tegen FC Twente. Er gebeurden uiteraard meer bijzondere zaken op de velden. Zoals elke week zetten wij de belangrijkste zaken op een rij.

Wedstrijden

Wolverhampton Wanderers – Manchester City (21.15 uur)

Gaan we het debuut zien van Nathan Aké? Manchester City gaat beginnen aan het nieuwe Prmeier League-seizoen zonder Sergio Agüero, die nog altijd geblesseerd is. Ook is het de vraag hoe de selectie ervoor staat, want er waren een aantal coronagevallen binnen de groep. Vragen genoeg, de antwoorden daarop gaan we vanavond krijgen. 

AC Milan – Bologna (20.45 uur)

Sinds de komst van Zlatan Ibrahimovic bij AC Milan ging het de ploeg van Stefano Pioli zo erg voor de wind, dat de oefenmeester zelf deze zomer mocht blijven. De Zweedse aanvaller gelooft in zijn coach en hij bepaalt vooralsnog wat er gebeurd bij de club uit Milaan. Kan de bijna 39-jarige (!) aanvaller zijn ploeg dit seizoen weer bij de hand nemen?

Jong AZ – De Graafschap (18.45 uur)

Waar SC Cambuur punten blijft verspelen, is De Graafschap, de nummer twee van vorig jaar, nog altijd zonder puntverlies in de Eerste Divisie. Met acht doelpunten voor en slechts twee tegen heeft het bovendien geweldige doelcijfers, waardoor het duel met Jong AZ gewonnen moet worden. Die ploeg kreeg in de eerste twee duels tien tegentreffers, ondanks dat het van Jong FC Utrecht won in de derde speelronde…

Voetbal op tv

18.45 uur: Jong AZ – De Graafschap, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

20.40 uur: AC Milan – Bologna, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het Serie A-duel

21.00 uur: Jong FC Utrecht – NAC Breda, FOX Sports 1, live verslag van het Eerste Divisie-duel

21.05 uur: Wolverhampton Wanderers - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het Premier League-duel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen