'FC Utrecht vraagt zo'n tien miljoen euro voor zeer gewilde Kerk'

22 september 2020, 07:42   Bijgewerkt: 22 september 2020, 09:39

FC Utrecht raakt Gyrano Kerk vrijwel zeker kwijt in het restant van de transferwindow. De buitenspeler van de Domstedelingen staat namelijk in de belangstelling van Hellas Verona en Cagliari, die ook al hun eerste bod uitbrachten. Met zo'n tien miljoen euro als vraagprijs, kan technisch directeur vermoedelijk een heel hoog bedrag bijschrijven voor de aanvaller. Met Cagliari is er een persoonlijk akkoord bereikt. 

Dat schrijft De Telegraaf althans. Ondanks dat het contract van Kerk nog drie jaar doorloopt, is FC Utrecht bereid om mee te werken aan de overgang van de voorhoedespeler, mits het bod hoog genoeg is. Hoewel trainer John van den Brom hem graag wil behouden, zal dat niet gebeuren als er de gevraagde tien miljoen euro op tafel komt. Bovendien staan de vervangers in de selectie van de Domstedelingen al klaar, met onder andere Manchester City-huurling Arzani voor zijn positie.

Kerk verlengde in 2019 weliswaar zijn contract, maar FC Utrecht is bereid hem voor de juiste prijs te laten vertrekken. Ook clubs uit Engeland, Spanje en Duitsland toonden eerder al sluimerende interesse. De kans is zeer groot dat het inderdaad tot een transfer komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen