'Barça meldt zich officieel voor Dest, Bayern nog op pole'

22 september 2020, 11:14

FC Barcelona heeft zich in navolging van Bayern München ook officieel bij Ajax gemeld voor de diensten van Sergino Dest. Hoewel Der Rekordmeister op weg was om de transfer deze week af te ronden, hopen de Catalanen nog roet in het eten te kunnen gooien, nu ze een aantal financiële meevallers hebben gehad op de transfermarkt. 

Dat schrijft De Telegraaf althans, waarna ook Voetbal International het nieuws bevestigde. Desondanks ligt Bayern München nog altijd op pole position voor de verdediger, [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/372789/bayern-en-ajax-verwachten-nog-deze-week-akkoord-over-dest/,_blank,over wie het een akkoord naderende met Ajax over de transfersom]. De Amsterdammers willen zo'n twintig miljoen euro ontvangen, plus vijf miljoen aan bonussen.

De Catalanen zitten in financiële problemen en zijn vanwege een steunpakket aan de overheid gebonden aan strenge eisen wat transfers betref. Doordat Arturo Vidal is vertrokken naar Internazionale, Nélson Semedo naar Wolverhampton Wanderers zal gaan en de Catalanen uit de transfer van Marlon nog een 7,5 miljjoen euro vangen, is er wel meer mogelijk dan eerst.

Toen kon Dest alleen worden gehuurd, mogelijk kan er nu ook een bod worden gedaan. Marc Overmars zou volgens De Telegraaf de transfervoorwaarden hebben geschetst, al is het onduidelijk of de Catalanen daaraan kunnen en willen voldoen. Anders kan de financiële impuls ook worden gebruikt om Memphis Depay alsnog naar Barcelona te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen