Boos Napoli schrijft Milik niet in voor de competities

7 oktober 2020, 18:57

Het lijkt niet meer goed te komen tussen Arek Milik en Napoli. De club is woest op de spits omdat deals in de zomer met AS Roma en Juventus niet rondkwamen en verwijten dat de Poolse spits. Zijn verbintenis loopt komende zomer af, waardoor hij dan gratis kan vertrekken. De club is niet van plan hem te gaan gebruiken.

De 26-jarige spits, die dit seizoen nog niet werd gebruikt, weigerde in september te verkassen. Destijds meldde AS Roma zich met een miljoenenbod, maar tot grote ontsteltenis van Napoli ging hij niet in op de Romeinse avances. Eerder kwam een deal met Juventus ook al niet rond. Napoli baalt daar dusdanig van, dat het besloten heeft om de Pool niet in te schrijven voor de Europa League en de Serie A. Ook mag hij de komende drie maanden niet met de selectie meetrainen. Dat is voor de spits ook met het oog op het EK van komende zomer dramatisch nieuws.

Afgelopen seizoen kwam Milik nog 26 Serie A-duels in actie namens Napoli, waarin hij elfmaal trefzeker was. Het seizoen daarvoor was hij met zeventien doelpunten een van de meest scorende spelers van de competitie. Napoli betaalde in 2016 liefst 32 miljoen euro voor de Pool, die nooit echt de harten in Napels kon veroveren. Daarom wilde Napoli de international dolgraag verkopen. "We zijn vorig jaar heel duidelijk geweest, we hebben hem gezegd dat hij zijn contract moest verlengen. Maar dat weigerde hij en hij weet hoe wij daarover denken. Als hij niet vertrekt, komt hij in een moeilijke situatie terecht", sprak coach Gennaro Gatusso al eerder over Milik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen