Zirkzee zocht transfer: "Heb zelf nooit met Feyenoord gesproken"

9 oktober 2020, 08:33

In de slotfase van de transferperiode wilde Joshua Zirkzee alsnog een transfer maken. Op huurbasis hoopte de spits van Bayern München elders onderdak te kunnen vinden, ook omdat Bayern met Eric-Maxim Choupo Mouting een extra spits had aangetrokken. Onder meer Feyenoord zou interesse hebben gehad, maar van een deal kwam het niet.

Na de 5-0 overwinning van Jong Oranje op Jong Gibraltar blikte Zirkzee bij het Algemeen Dagblad terug op de transferperikelen. "Het was een moeilijk verhaal. Ik blijf nu bij Bayern, maar misschien dat er in de toekomst wat gaat gebeuren. Dat weet ik nog niet precies", aldus de jonge aanvaller. "Alleen was er te weinig tijd op de deadlinedag." Van de interesse van Feyenoord weet hij zelf niets. "Ik heb zelf nooit met Feyenoord gesproken."

Dat de negentienjarige aanvaller nu bij de Duitse grootmacht blijft, vindt hij niet erg. "Bij Bayern kan ik mij nog altijd prima ontwikkelen. Wie zegt dat ik geen speelminuten ga krijgen? Het is aan mij om die concurrentiestrijd aan te gaan. Mocht het zo zijn, dan kan ik altijd blijven. Zo niet, dan hebben we de winterstop nog."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen