Nieuwe blessure Pierie, ziekenboeg Willem II deels leeggelopen

15 oktober 2020, 15:07   Bijgewerkt: 15 oktober 2020, 15:12

FC Twente heeft slecht nieuws uit de ziekenboeg gekregen. Kik Pierie heeft tijdens de interlandbreak een nieuwe kwetsuur opgelopen en is vermoedelijk komend weekend niet inzetbaar. Dat geldt ook voor dekersverse aanwinst Luka Ilic, de Serviër heeft zijn werkvergunning weliswaar op orde, maar moet in quarantaine omdat hij uit zijn thuisland overkomt.

Dat vertelt trainer Ron Jans tegenover TC/Tubantia. "Voor die jongen en voor ons is dit natuurlijk heel vervelend, want in zijn totaliteit duurt het een week of vier voordat hij bij ons daadwerkelijk op het veld staat. Hij heeft in Servië wel meegetraind bij zijn oude club, maar dat is toch wat anders", aldus de oefenmeester, die met FC Twente kijkt of de verplichte quarantaine van tien dagen kan worden ingekort.

Welke blessure Pierie heeft, is onbekend: wel heeft het niks te maken met zijn vorige kwetsuur. Goed nieuws kwam er ook uit Enschede: Alexander Jeremejeff trainde namelijk weer mee en ook Halil Dervisoglu stond al op het veld bij de Tukkers. Ook hij kwam in het slot van de transfermarkt over, maar lijkt anders dan Ilic wel gewoon inzetbaar voor Jans.

Willem II: ziekenboeg krimpt

Ook in Tilburg was de interlandperiode voor sommige spelers een gewenste extra pauze. Ché Nunnely, Rick Zuijderwijk en Leeroy Owusu zijn na een vrije week namelijk terug van blessureleed in de selectie van Adrie Koster, waar Freek Heerkens nog wel altijd ontbreekt komend weekend. Koster is op zijn hoede voor een sterk FC Twente. "Vergeleken met het FC Twente van vorig seizoen ben ik positief verrast", stelt hij over de start van de Tukkers op de clubsite. "Gezien het spelersmateriaal dat ze nu hebben, ben ik niét verrast door hun huidige resultaten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen