'Koploper AC Milan wil doorpakken en verlengen met Ibrahimovic'

19 oktober 2020, 11:17   Bijgewerkt: 19 oktober 2020, 11:22

AC Milan won dit weekend de derby van Inter (1-2) door twee goals van Zlatan Ibrahimovic en is zodoende de ongeslagen koploper in de Serie A. Als het aan succescoach Stefano Pioli ligt, wordt het contract van de al 39-jarige Zlatan zo snel mogelijk verlengd.

De Zweedse superster werd eerder nog getroffen door het coronavirus, maar getuige zijn twee goals in de derby is Zlatan helemaal terug. Zijn contract loopt deze zomer af en dus hoopt trainer Pioli dat er snel witte rook komt over een nieuwe verbintenis. "Ik denk dat de directie wel bezig is om het contract van Zlatan te verlengen", zegt Pioli bij Radio Anch'io. "Hij is heel belangrijk voor het team."

Volgens Corriere della Sera overweegt Zlatan zelf ook om er nog een jaartje aan vast te plakken bij AC Milan. De Italiaanse krant weet dat zaakwaarnemer Mino Raiola bezig is om het contract te verlengen. In drie wedstrijden in de Serie A vond Zlatan al vijf keer het net. 

Milan komt donderdag in actie voor de Europa League, uit bij Celtic. De Rossoneri kwalificeerde zich via de voorrondes ternauwernood voor de groepsfase, door na een bloedstollende strafschoppenserie (8-9) te winnen van het Portugese Rio Ave. Pioli kijkt ernaar uit: "Wij zijn Milan en we moeten ambitieus zijn. We kunnen niet kiezen tussen de competitie en Europa. We leven van wedstrijd tot wedstrijd en willen succesvol zijn in de Europa League. We willen proberen om dit toernooi te winnen."

Lees ook: Zlatan na heldenrol in derby: "Niemand kan me stoppen"

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen