Utrechters onder indruk van Robben: "Echt een legend"

19 oktober 2020, 16:52

Arjen Robben maakte gisteren na een liesblessure zijn rentree bij FC Utrecht. De 36-jarige aanvaller kwam een kwartier voor tijd in de ploeg, maar kon zijn team niet helpen aan de winnende treffer. Voor spelers van FC Utrecht was het een grote eer om met de 96-voudig Oranje-international op het veld te staan. Debuterend doelman Thijmen Nijhuis zal het waarschijnlijk in ieder geval nooit vergeten.

De 22-jarige keeper stond vanwege een coronabesmetting bij eerste keus Maarten Paes op doel en moest meteen Robben van het scoren af zien te houden. Hoewel de aanvaller het niet probeerde, kwam Robben wél op zijn karakteristieke wijze naar binnen. "Iedereen weet hoe hij naar binnen komt en hoe hij vervolgens schiet, maar ik kan niet in die hoek gaan staan waar ik de bal verwacht", zei hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. De alarmbellen gingen niet rinkelen bij de keeper, toen Robben binnen de lijnen kwam. "Je moet altijd aan staan, wie er ook achter de bal staat.''

Ook FC Utrecht-middenvelder Sander van de Streek was onder de indruk toen hij Robben het veld in zag komen. Van der Streek had nog een onderonsje met zijn beroemde tegenstander. "Ik zei dat ik wist wat hij ging doen, maar ik kon hem toch niet pakken. Daar moest hij om lachen. Het is fantastisch om met hem in het veld te staan. Echt een legend.'' Ondanks de invalbeurt van Robben bleef FC Groningen steken op een 0-0 gelijkspel. Daardoor staat de ploeg van Danny Buijs op de zevende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen