El Khayati welkom bij ADO: "Absoluut een goede speler"

23 oktober 2020 – ADO Den Haag heeft wel oren naar de komst van middenvelder Nasser El Khayati, wiens contract bij Qatar SC afgelopen week werd ontbonden. De middenvelder maakte in het verleden al furore in de Hofstad en is welkom om terug te keren. Zijn naam heeft echter nog niet geklonken in de Haagse bestuurskamer.

El Khayati welkom bij ADO: "Absoluut een goede speler"

"Hoe vaak zijn naam gevallen is? Niet één keer", bekende coach Aleksandar Rankovic op de persconferentie voorafgaand aan het treffen met AZ dit weekend. "Ik ken El Khayati goed en ik heb de berichten gelezen, maar wij hebben niet over hem gesproken." Toch is de middenvelder meer dan welkom. "Of ik hem zou willen? Laten we eerlijk zijn: hij is absoluut een goede speler. Maar wij zullen niet de enige club zijn die hem wil hebben. Dus ik zou liegen als ik nee zou zeggen." 

El Khayati kende zijn hoogtijdagen bij ADO. Hij speelde in de begindagen van zijn carrière voor FC Den Bosch, NAC Breda en Olympiakos Nicosia, waarna hij terugkeerde naar Nederland om voor de amateurs van Kozakken Boys te spelen. Via Burton Albion en Queens Park Rangers kwam hij in beeld bij ADO Den Haag, waar hij in zijn laatste seizoen zeventien keer scoorde en twaalf treffers voorbereidde.

Eredivisie

gerelateerd