Van Beek hervat training deels, Bannis ook op het veld

28 oktober 2020, 12:30

Sven van Beek heeft de training bij Feyenoord weer hervat. De in de voorbereiding uitgevallen centrale verdediger deed woensdag een deel van de groepstraining mee, naast wat aparte oefeningen en is dus op de weg terug. Ook Bryan Linssen en Bart Nieuwkoop, afgelopen weekend nog uit voorzorg gewisseld, waren van de partij, net als de jonge spits Naoufal Bannis.

Dat schrijft RTV Rijnmond. Bannis is van de partij omdat zowel Robert Bozenik (enkelbreuk) en Nicolai Jørgensen met een blessure langs de kant staan. Laatstgenoemde ontbrak op de groepstraining en werkte woensdag een eigen programma af. Dat gold ook voor de Portugese middenvelder João Teixeira, dus zeer vermoedelijk is hij er donderdagavond in de Euroa League ook niet bij.

Lees ook: Van Beek: "Dokter heeft gezegd dat het herstel sneller zou gaan"

Dat geldt ook voor Jørgensen, Leroy Fer, Luis Sinisterra, Bozenik, Marcos Senesi (geschorst) en Van Beek, ondanks dat hij wel een volgende stap in zijn herstel heeft gezet. De achterhoedespeler kampte de laatste jaren met heel veel zwaar blessureleed, maar had al voorspeld dat hij eerder terug zou zijn dan werd verwacht. Door de afwezigheid van Senesi begint Eric Botteghin na zijn eerdere hamstringblessure normaliter in de basis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen